Baarlo Schoon Event op zaterdag 19 maart 2022

Stichting Baarlo Leeft houdt ook dit jaar weer een Baarlo Schoon actie en wel op zaterdag 19 maart. Dit is ook de Landelijke Opschoondag en we doen als "Supporter van Schoon" mee met deze actie door op deze dag een Baarlo Schoon activiteit te organiseren. NB: In alle kernen van Peel en Maas wordt meegedaan met deze actie.

We hebben in Baarlo al bijna 50 'Baarlo Schoon' adoptanten die jaarrond een stukje van ons dorp schoon houden/ van zwerfafval ontdoen. Daarvoor zijn we hen heel dankbaar. We zouden het echter fijn vinden als ze ook op 19 maart even op pad gaan, want hoe meer afval opruimers op een moment actief zijn, des te beter valt het op. 

Iedereen die Baarlo een 'sjoeën' dorp vindt, dat ook schoon hoort te zijn, is bij deze van harte uitgenodigd en kan/mag op deze dag een handje helpen met opruimen van zwerfafval.

We starten om 13.30 uur bij Fam.Görtz, Ingweg 7 Baarlo, en gaan door tot uiterlijk 16.00 uur. Heb je ook schoon genoeg van zwerfafval, meld je dan aan via baarloleeft@baarlo.nl

Voor meer info: 0653868750

Na afloop is er op de Markt bij Centraal Baarlo gelegenheid voor een kop koffie (of ander drankje) en een stuk vlaai!

Top