ADOPTANTEN

We hebben in Baarlo al bijna 50 'Baarlo Schoon' adoptanten die jaarrond een stukje van ons dorp schoon houden/ van zwerfafval ontdoen. Daarvoor zijn we hen heel dankbaar. We vinden het fijn als zij ook op de landelijke opschoondagen even op pad gaan, zodat deze dagen nog beter onder de aandacht komen. 

Baarlo Schoon Events 2023 

Stichting Baarlo Leeft houdt ook dit jaar weer een Baarlo Schoon acties en wel op zaterdag 18 maart en zaterdag 16 september. Dit zijn ook Landelijke Opschoondagen en we doen als "Supporter van Schoon" mee met deze acties door op deze dagen een Baarlo Schoon activiteit te organiseren. NB: In alle kernen van Peel en Maas wordt meegedaan met deze acties.

Iedereen die Baarlo een 'sjoeën' dorp vindt, dat ook schoon hoort te zijn, is bij deze van harte uitgenodigd en kan/mag op deze dagen een handje helpen met opruimen van zwerfafval.

We starten altijd om 13.00 uur bij Fam.Görtz, Ingweg 7 Baarlo, en gaan door tot uiterlijk 16.00 uur. Heb je ook schoon genoeg van zwerfafval, meld je dan aan via baarloleeft@baarlo.nl

Sfeerimpressie maart 2023

Voor meer info: 0653868750

Na afloop is er op die dagen voor de vrijwilligers op de Markt bij Centraal Baarlo gelegenheid voor een kop koffie (of ander drankje) en een stuk vlaai!

In 2019 werden er opnames gemaakt door het Jeugdjournaal.

Top