Koningsdag

Stichting Kinderfeesten viert na 3 jaar afwezigheid door Corona hun kinderfeest op Koningsdag. Op 27 april 2022 begint het programma om 10.15 uur vanaf de Markt. Met een mooi versierde fiets in optocht door het dorp, waarbij de mooiste ook nog beloond worden.

Van 11.30 - 14.30 uur is er een middagprogramma met de altijd leuke 'Kinderkleedjesmarkt' op Markt en Baron van Erplaan. Aanmelden via: stichtingkinderfeestenbaarlo@hotmail.com

Op de kasteelweide kunnen kinderen tegen een kleine vergoeding, met stempelkaart deelnemen aan Oud-Hollandse spelen, wat sowieso een lekkere traktatie oplevert.

Ter vergroting van de feestvreugde wordt de hele middag muzikaal opgeluisterd en is er ook nog een springkussen op Markt en een stormbaan op kasteelweide.

Uiteraard valt er ook genoeg te 'versnaperen'.

---------------------------------------------------------------

Koningsdag Baarlo op 27 april 2019;

met een veelzijdig en uitdagend programma voor jong en oud!

Stichting Kinderfeesten Baarlo heeft de laatste 3 jaar veel energie gestopt in het verbeteren van het kinderfeest ‘Koningsdag’ met nieuwe ingrediënten. Het doel is de kinderen én hun ouders een leuke, gezellige dag te bezorgen. Er is op zaterdag 27 april van alles te doen in Baarlo en dus absoluut de moeite waard om dit kinderfeest mee te komen vieren!

Met een beetje hulp van de weergoden kan het vernieuwde programma op Koningsdag 2019 volledig doorgang vinden.

Het ochtendprogramma begint om 10.15 uur op de Markt, met een ludieke opening. Daarna zegent de kapelaan de kinderfietsen, waarna de kinderfietsjesoptocht volgt. Met versierde fietsjes maken de kinderen, samen met fanfare en brassband, een rondje door de volgende straten: Markt, Grotestraat, Wilhelminastraat, Julianastraat, Sint Annakapel, Kwistbeeklaan, Sprunklaan, Baron van Erplaan en Markt als eindpunt.

Fanfare Eendracht sluit samen met alle kinderen de optocht af met een spectaculair fietsbellenconcert. Op en rond de Markt zijn verschillende activiteiten en demonstraties.

Het middagprogramma begint om 11.30 uur en duurt tot 14.30 uur. Op de Baron van Erplaan is een kinderkleedjesmarkt en op de Kasteelweide kunnen kinderen tegen een kleine vergoeding (d.m.v. een stempelkaart) deelnemen aan Oud Hollandse spelen, waarbij deelname met een lekkere traktatie wordt beloond.

Er komt een heuse volleybalpromotie bus met een opblaasbaar springstadion, een duikmat, een spronghoogtemeter, een smashmeter en een speelveld van 18 bij 10 meter.

Voor de kinderkleedjesmarkt kunnen deelnemers zich opgeven via het e-mailadres: kinderkleedjesmarktbaarlo@gmail.com  Verdere inhoudelijke informatie volgt na opgave.

Op de Markt zijn een springkussen en stormbaan opgesteld en de ouders kunnen daar van een koel drankje worden voorzien. Tevens is er die middag muzikale ondersteuning.

Om Koningsdag tot één groot feest te maken hebben we, naast het leuke programma, veel enthousiaste kinderen en ouders nodig. Het belooft een heel gezellig evenement te worden voor jong en oud dus we begroeten jullie graag allemaal op zaterdag 27 april 2019.

 

Top