Koningsdag

KONINGSDAG 27 APRIL 2017 IN BAARLO

10.15 uur: ludieke opening Koningsdagviering; aansluitend luiden van de kerkklokken en fietsenzegening door de kapelaan, waarna de kinderfietsjesoptocht zal volgen rond 10.30 uur. Met versierde fietsjes maken de kinderen een rondje door de volgende straten: Markt, Grotestraat, Wilhelminastraat, Sint Annakapel, Sprunklaan, Kwistbeeklaan, Baron van Erplaan en de Markt als eindpunt. Het is belangrijk voor de kinderen dat hun fiets mooi is versierd want na afloop van de fietstocht worden er prijzen uitgereikt aan de kinderen met de mooist versierde fiets. Fanfare Eendracht zal samen met alle kinderen de optocht afsluiten met een spectaculair fietsbellenconcert. Daarna start het miniconcert onder leiding van de Jeugdfanfare Eendracht. Op en rond de Markt zullen tevens verschillen activiteiten en demonstraties zijn o.a. luchtkussen en stormbaan.1e

13.00 uur: start Kinderkleedjesmarkt (tot ca.16.00 uur). Op de Baron van Erplaan is een kinderkleedjesmarkt en op de Kasteelweide kunnen kinderen tegen een kleine vergoeding (d.m.v. een stempelkaart) deelnemen aan Oud Hollandse spelen, waarbij deelname met een lekkere traktatie wordt beloond. Voor de kinderkleedjesmarkt kunnen deelnemers zich opgeven via het e-mailadres; kinderkleedjesmarktbaarlo@gmail.com. Verdere inhoudelijke informatie volgt na opgave. 

Op de Markt is een kinderfeestenterras opgesteld waar de ouders en kinderen van een koel drankje worden voorzien. Tevens zorgt de DJ in de middag voor muzikale ondersteuning.

Om Koningsdag tot één groot feest te maken hebben we, naast het leuke programma en activiteiten, veel enthousiaste kinderen en ouders nodig. Het belooft een heel gezellig evenement te worden voor jong en oud dus we hopen jullie allemaal te kunnen begroeten op donderdag 27 april 2017!

 

Top