Sinterklaas

Intocht St. Nicolaas Baarlo op zondag 26 november 2017

Op zondag 26 november zal Sint Nicolaas, vergezeld van vele Zwarte Pieten in Baarlo arriveren.
‘ s Morgens zullen al in alle vroegte Zwarte Pieten in het dorp Baarlo rondtrekken in of met verschillende voertuigen. Zij zullen de kinderen alvast voorbereiden op de komst van Sint Nicolaas.
Van 12.00 uur tot 14.00 uur zijn er diverse activiteiten op en rond de kasteelweide De Erp waarbij de danspieten ook aanwezig zijn.
Om 14.00 uur komt de Sint met zijn Zwarte Pieten en met fanfare Eendracht voorop aan via de kasteelweide De Erp.
Hij verwacht daar vele kinderen met hun ouders die dan aansluitend in optocht vertrekken via de Baron van Erplaan naar de Markt.
Onder muzikale begeleiding van Fanfare Eendracht en Drum- en Brassband Voorwaarts zullen ze op de Markt arriveren waar de Sint welkom wordt geheten en Hij de Baarlose kinderen zal toespreken.

Na afloop zal aan de kinderen de versnapering worden uitgedeeld.
Bij de uitgangen zullen Zwarte Pieten collecteren voor een vrijwillige bijdrage ten bate van het organiseren van de kinderfeesten in Baarlo.

Na afloop van de intocht start de Pietendisco bij Sjiwa in de Hoogstraat die Sint Nicolaas met zijn Zwarte Pieten ook zal bezoeken.
Deze middag zullen er diverse winkels geopend zijn waar de kinderen hartelijk welkom zijn.

Indien vóór de ontvangst op de Markt de weersomstandigheden zeer slecht zijn, wordt voor de hele organisatie uitgeweken naar de kerk.
Indien dit van toepassing is zullen wij dit kenbaar maken.

De organisatie van de intocht is in handen van Stichting Kinderfeesten Baarlo in samenwerking met Sjiwa, Baarlo Leeft en is mede mogelijk door de steun van diverse sponsoren

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
T. Vennix, Lijndenhof 11, tel. 06-22493152
M. Driessen, Rdr. v. Baerlestraat 25, tel. 06-20530757

Top