Theater op straat

Theater van de droom – De Dubbelgangers
Vanuit de verre Middeleeuwen lopen De Dubbelgangers in hun ‘Commedia dell Arte’ pakken rond, met als hoogtepunt een wonderlijke eenwording in een grote lijst! Beeldend, ontroerend en komisch dus spel van Jeroen en Laura Boerwinkel. Beelden in beweging die gevoelens oproepen en zo in de herinnering blijven nawerken.
Digger & Dig – komische en muzikale reis
Digger & Dig zijn onderweg als handelsreizigers inzake muziek. Zwei personen met een haat-liefde verhouding. Die schijnbaar alles van elkaar weten, maar toch nog vol geheimen en verrassingen blijken te zitten. Wie is Digger en wie is Dig? Dat wordt elk moment opnieuw besloten! Zo is de act ook gemonteerd. Elk moment wordt als nieuw beleefd. Het moment maakt de muziek en de muziek schept het moment. De impulsiviteit creëert het verhaal.
Jay Toor – Holiday on delay
Verlangend naar haar lang verwachte droomvakantie, heeft Giselle la Pearl bijna het perfecte scenario in haar hoofd van lekker achterover liggen en relaxen. Maar dan beginnen dingen in duigen te vallen. Met dank aan haar ondeugende karakter, slaagt ze er toch in om een clowneske dag aan het strand te beleven. Vergezel haar in een leeftijdloze ‘vintage’ ervaringen of je nu een ervaren zwemmer bent of een ‘teen’dipper.
Piepschuim – klimaatprogramma (warming up)
Een korte, muzikale festivalvoorstelling over de klimaatcrisis. Een zwaar thema, maar licht verpakt…in Piepschuim. Warming Up is inhoudelijk, en daagt de bezoeker uit met verhalen i.p.v. feiten om na te denken over de klimaatcrisis. In een act vol prachtige muziek, humor, een enorme lading (groene) energie en een sprankje hoop. Om door te kunnen vertellen. Nb: voor iedereen die zich zorgen maakt over het klimaat, maar vooral ook voor iedereen die dat niet doet.
Daniel Hochsteiner – virtuoze tennisjongleur
Een van de beste en snelste tennis jongleurs in de wereld. Wat hij toont in zijn voorstelling grenst aan de mogelijkheden van menselijke reflexen. We presenteren u een gevierde jongleur een wereldster. Uniek talent, temperament, vlotte Spaanse muziek en een schitterende persoonlijkheid maken zijn act een hoogtepunt op elk festival.
De Grote Hula Show & workshop
In dit fantastische hoepel spektakel passeren ringen in allerlei soorten en maten de revue. Wietske en Daniel laten zien hoe veelzijdig een simpele ring kan zijn. Tenminste, als hun onderlinge geschillen geen roet in het eten gooien… Let goed op want na hun show kun je zelf aan de slag met de ‘hula’s’.

Foto's