Sinterklaas

Intocht St. Nicolaas Baarlo op zondag 20 november 2022 Stichting Kinderfeesten Baarlo organiseert op zondag 21 november de intocht van Sint Nicolaas met zijn Pieten in Baarlo. In de ochtend (van 10.00 – 12.00 uur) trekken de Pieten door het dorp met verschillende voertuigen en kunnen de kinderen meedoen aan de Pietenbingo (zie bijgaande kaart met info).

Om 13.45 uur maakt de Sint zijn opwachting bij sporthal De Kazing. Vanaf hier trekt de Sint in een feestelijke optocht, begeleid door Brassband en Fanfare naar de Markt. De route is als volgt: Hertog van Gelrestraat, Obsenichtlaan, Kwistbeeklaan, Sprunklaan, Baron van Erplaan en Markt. ODaar zal wethouder Machteld Beukema de Sint officieel welkom heten in Baarlo. Daarna is er de gelegenheid om op de foto te gaan met de Sint en zijn Pieten. De kinderen worden tevens op een versnapering getrakteerd, met dank aan PLUS Baarlo.

Zaal Unitas in de Wilhelminastraat wordt vanaf 21 november omgetoverd in een pakhuis. Kom de etalage bekijken als het donker is en zie al die cadeautjes en lekkers. Ook staat er dit jaar weer een grote rode brievenbus van Sint Nicolaas. Hierin kunnen kinderen, kleurplaten, berichtjes of hun gemaakte knutselwerk in doen. Om vandalisme te voorkomen wordt de brievenbus iedere avond weer naar binnen gezet.

Voor meer informatie zie ook Facebookpagina “Stichting Kinderfeesten Baarlo”.

De organisatie van de intocht is in handen van Stichting Kinderfeesten Baarlo in samenwerking met Sjiwa, stichting Baarlo Leeft! en is mede mogelijk door de steun van diverse sponsoren.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Trinette Dings-Velmans 06-46272465